raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa raskauskuvaus-luonnossa


Viime viikonloppuna kuvasin ensimmäistä kertaa raskaus- ja pariskuntakuvia. Miljöö oli parin valitsema muistojen täyteinen sijainti, Tampereen Kaupissa rantakalliolla.

Jatkuvat epävakaat sateiset säät tuottivat päänvaivaa, mutta lopulta sopivalle hetkelle osui mitä upein hetki lämpimässä ilta-auringossa ja suorastaan dramaattisessa auringonlaskussa.

Kokeilimme kuvauksissa useita eri tyylejä, aina vastavalo-siluettikuvista tavallisempiin potretteihin. Tärkeintä oli löytää tyyli, jossa pari tunsi olonsa luontavaksi ja heille omimmaksi.

Lopputuloksena ollut onnistuneiden kuvien saldo oli valtava!

Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisista raskaus- ja/tai pariskuntakuvauksista, kurkkaa hinnastoni täältä ja ota yhteyttä. :)

0 kommenttia: