helmi hytti

Hei ja tervetuloa valokuvaussivulleni!

Olen erityisesti Tampereen alueella toimiva sivutoimisesti valokuvaajana toimiva opiskelija. Aloitin valokuvauksen monta vuotta sitten kuvaten lähinnä omaksi ja läheisten iloksi sekä bloggaamisen sivutuotteena. Pikkuhiljaa kokemusta on karttunut ja harrastus on laajentunut uusiin ulottuvuuksiin.

Nyt tämän valokuvausharrastuksen kanssa on otettu seuraava askel, ja kuvaustoimintani pyörii virallisesti toiminimellä – sivutoimisesti opiskelun ja muiden töiden ohessa.

Vahvuuksiani ovat ihmisten kuvaaminen niin luonnossa kuin kaupunkimiljöössä, sekä dokumentaarinen tapahtumien ja juhlien taltioiminen, joihin kamerakalustonikin parhaiten sopii. Kameranani toimivat Fujifilm X-t1 ja X-t2, ja objektiiveina 35mm f/1.4, 16mm f/1.4 ja 56mm f/1.2. Lisäksi mukana kulkee kääntyvä irtosalama. Sen suurempaa kalustoa en omista, joten studiokuvausta en voi tarjota.

Olen hyvin pikkutarkka kuvaaja, ja saamani palautteen perusteella vahvuuksiani on erityisesti ihmisten kuvaus, sekä tilanteiden ja tunnelmien tallentaminen. Tämän vastapainona suurin inspiraation lähteeni ovat vanhat filmikameroilla otetut kuvat, joissa oleellisinta ei ole se tekninen täydellisyys, vaan ikuistettu hetki tai kuvaan tiivistetty tunnelma.

Tarjoamiini kuvauspalveluihin kuuluu mm. henkilökuvien kuvaus, kuten

sekä erilaisia tapahtumiaJos haluat tietää lisää, vastaan mielelläni kysymyksiin sähköpostitse! :)

Lisää kuviani löydät galleriasivultani, jonne olen aiemmin kerännyt ja kerään kuvauskeikoilta ottamiani materiaaleja.

Myös mun Helmihytti -nimisestä lifestyleblogista voi tsekkailla meininkejä, vaikka siellä ei nimenomaan valokuvaukseen keskitytäkään.


Laita toki kommenttia, jos tykkäsit jostain tai haluat antaa palautetta kuvistani. :)


♥ Helmi Hytti

0 kommenttia: