haakuvaus-hinnasto

Hääkuvaajat varataan yleensä verrattain ajoissa, yleensä puoli vuotta tai jopa vuotta ennen juhlaa.

Teen valokuvausta sivutoimisena työnä, joten otan ottamieni kuvauskeikkojen määrässä huomioon sen, että pystyn hoitamaan kuvaustyöt ja editoinnin aikataulussa töistä ja opiskeluista huolimatta (=en siis buukkaa koko kesää tai vuotta täyteen).

Opinto- ja työkiireiden vuoksi otan vuosille 2019-2020 kuvauskeikkoja vain erityistapauksissa. 9/2019-02/2020 en ole Suomessa. Tiedustelut osoitteeseen helmi(a)hytti.fi


Yleistä tietoa hääkuvauksista


► Juhlan ajan ja paikan lisäksi kuulisin mieluusti lisää siitä, minkälaiset häät teillä on mielessä (esim. pienehkö tilaisuus vai yli 100 vieraan juhlat), sekä toiveistanne esim. kuvausajan pituuden suhteen. Näiden tietojen perusteella pystyn muodostamaan teille tarkemmin määritellyn tarjouksen.
► Tähänastista hääkuvausmateriaalia löytyy galleriasivultani täältä, ja muita juhlakuvia täältä. Uusimmista kuvista julkaistaan otteita täällä blogissa ja Facebook-sivuilla sitä mukaa kun materiaalia valmistuu.
► Osaa kuvaamastani materiaalista voin esitellä vain kasvotusten tapaamalla, eräiden asiakkaideni yksityisyystoiveita kunnioittaen. Eli jos toivot näkeväsi lisää, voimme sopia henkilökohtaisen tapaamisen. Erityisesti Tampereen suunnalla se onnistuu osaltani kätevästi ja ilman kuluja.
► Kuvauspalvelujeni markkinoinnin vuoksi toivoisin voivani käyttää joitain parhaimpia otoksia referenssikuvina kuvaussivullani. Olen kuitenkin tarkka asiakkaiden yksityisyyssuojan suhteen, enkä julkaise yksityistilaisuuksissa otettuja kuvia ilman asiakkaan suostumusta.


Esimerkki: Hääkuvauspaketti 1

–  Hääparin potrettikuvat sopivassa miljöössä
–  Kaikki onnistuneet editoidut kuvat
–  Valmiiden hääkuvien galleriasivu esim. vuodeksi (yksityinen sivu, jonka voi vaikka jakaa helposti juhlavieraille)
–  Kuvien toimitus (sähköisesti)
–  Kuvauspalaveri ennen häitä (1h)

Tampereen keskustan alueella liikkumisesta en veloita erillisiä matkakustannuksia. Pääsen tarvittaessa liikkumaan myös kauemmas, ja tällöin matkakorvaukset katsotaan tilannekohtaisesti.

Kuvausaika on varioitavissa sen mukaan, mitä kaikkea toivotte ikuistettavan 

esim.
Noin 5 tuntia (vihkiminen ja juhlapaikan ikuistus)
Noin 8 tuntia (iltapäivän vihkimisestä loppuiltaan)
Noin 12 tuntia (aamun valmisteluista loppuiltaan)Voit kysyä tarjousta/lisätietoja sähköpostitse helmi(a)hytti.fi tai vaikkapa Facebookissa!


Lisää kuvauksiin liittyvää oleellista tietoa löydät kohdasta Yleistä kuvauksista.

haakuvaaja-tampere

0 kommenttia: