haakuvaus-hinnasto

** KESÄ 2018 **

Hääkuvaajat varataan yleensä verrattain ajoissa, yleensä puoli vuotta tai jopa vuotta ennen juhlaa.

Teen valokuvausta sivutoimisena työnä, joten otan ottamieni kuvauskeikkojen määrässä huomioon sen, että pystyn hoitamaan kuvaustyöt ja editoinnin aikataulussa töistä ja opiskeluista huolimatta (=en siis buukkaa koko kesää tai vuotta täyteen).

Tällä hetkellä varmasti varattuja päiviä ovat:
5.5.2018
7.7.2018
11.8.2018

Muiden päivien osalta on vielä vapaata, joten kannattaa kysyä jos kiinnostaa! :)


Yleistä tietoa hääkuvauksista

Alkuun täytyy kertoa, että en ole vielä ehtinyt kerätä paljoa kokemusta juuri hääkuvauksesta. Tämän vuoksi en vielä ole muodostanut siihen liittyen valmiita paketteja, vaan arvioin hintapyyntöni täysin asiakaskohtaisesta.

Kuulisin siis mielelläni lisää siitä, minkälaiset häät teillä on mielessä (esim. pienehkö tilaisuus vai yli 100 vieraan juhlat) ja toiveistanne esim. kuvausajan pituuden suhteen, niin pystyn muodostaa teille tarkemmin määritellyn tarjouksen! Voit laittaa viestiä sähköpostiini helmi(a)hytti.fi tai Facebookissa, vastaan viestiisi mahdollisimman nopeasti.

Tarjoan hääkuvausta keskimääräisiä ammattilaishintoja edullisemmin, sillä koska aikaisempia hääkuvauskeikkoja ei ole taustalla monia, minulla ei ole vielä esittää paljoa julkisia referenssikuvia hääkuvauksesta.
► Tähänastista hääkuvausmateriaalia löytyy galleriasivultani täältä, ja muita juhlakuvia täältä. Uusimmista kuvista julkaistaan otteita täällä blogissa ja Facebook-sivuilla sitä mukaa kun materiaalia valmistuu.
► Osaa kuvaamastani materiaalista voin esitellä vain kasvotusten tapaamalla, eräiden asiakkaideni yksityisyystoiveita kunnioittaen. Eli jos toivot näkeväsi lisää, voimme sopia henkilökohtaisen tapaamisen. Erityisesti Tampereen suunnalla se onnistuu osaltani kätevästi ja ilman kuluja.

Keskimääräistä edullisemman hinnan vastapainona toivoisin voivani käyttää joitain parhaimpia otoksia referenssikuvina kuvaussivullani ja kuvauspalvelujeni markkinoinnissa. Olen kuitenkin tarkka asiakkaiden yksityisyyssuojan suhteen, enkä julkaise yksityistilaisuuksissa otettuja kuvia ilman asiakkaan suostumusta.

Lisäksi toisin kuin monien muiden valokuvaajien kuvauspaketeissa, en määrittele toimittamieni valmiiden kuvien määrällä tarkkaan määriteltyä ylärajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitetut kuvat käsittävät kaikki onnistuneiksi luokiteltavat kuvat. Näin yhtäkään onnistunutta kuvaa ei karsita pois vain määrärajoitusten vuoksi.

Tässä yksi suuntaa-antava esimerkki hääkuvauspaketista:


Hääpotretit, vihkiminen ja häiden kuvausta, kuvausaika 6 h   =   700 €
Sisältäen:
–  Hääparin potrettikuvat sopivassa miljöössä
–  Kaikki onnistuneet editoidut kuvat
–  Valmiiden hääkuvien galleriasivu esim. vuodeksi (salasanasuojaus tai yksityinen linkki, jonka voi vaikka jakaa helposti juhlavieraille)
–  Kuvien toimitus esim. pilvipalvelun avulla tai muistitikulla
–  Kuvauspalaveri ennen häitä

Yllä oleva hinta-arvio sisältää matkakorvaukset Tampereen alueella (alle 20 km Tampereen keskustasta). Pääsen kuitenkin liikkumaan myös kauemmas – tällöin matkakorvaukset katsotaan tilannekohtaisesti, laskien lähtöpisteeksi Tampereen keskustan.

Kuvausaika on varioitavissa sen mukaan, mitä kaikkea toivotte ikuistettavan 

esim.
Noin 5 tuntia (vihkiminen ja juhlapaikan ikuistus)
Noin 8 tuntia (iltapäivän vihkimisestä loppuiltaan)
Noin 12 tuntia (aamun valmisteluista loppuiltaan)


Jos/kun kuvauksiin sisällytetään hääpotrettien ottaminen, myös niille kannattaa varata riittävästi aikaa, koska kiireessä ei tule parasta mahdollista jälkeä.


Voit kysyä tarjousta/lisätietoja sähköpostitse helmi(a)hytti.fi tai vaikkapa Facebookissa!


Lisää kuvauksiin liittyvää oleellista tietoa löydät kohdasta Yleistä kuvauksista.

haakuvaaja-tampere

0 kommenttia: